TPU fa'apipi'i tui i totonu o le la

O sela laola faʻaletino (OPVs) e tele le gafatia mo faʻaoga i faʻamalama eletise, faʻapipiʻiina photovoltaics i fale, ma e oʻo lava i mea faʻaeletoroni faʻaogaina.E ui i le tele o suʻesuʻega i le faʻaogaina o le photoelectric o le OPV, o lona faʻatinoga faʻatulagaina e leʻi maeʻa suʻesuʻeina.
1

Talu ai nei, o se 'au o loʻo i totonu o le Eurecat Functional Printing and Embedded Equipment Department o le Catalonia Technology Center i Mataro, Sepania na suʻesuʻeina lenei vaega o le OPV.Fai mai latou, e mafai ona fetuutuunai sela sola e maaleale i le ofuina o masini ma e ono manaʻomia se puipuiga faaopoopo, e pei o le faʻapipiʻiina i totonu o vaega palasitika.

Sa latou su'esu'eina le mafai ona fa'apipi'i OPV i totonu o tui fa'ameameaTPUvaega ma pe mafai ona fai ni gaosiga tetele.O le faagasologa atoa o le gaosiga, e aofia ai le photovoltaic coil i le coil production line, o loʻo faʻatinoina i totonu o se laina gaosi oloa i lalo o tulaga o le siosiomaga, e faʻaaoga ai se faʻaogaina o tui ma se fua e tusa ma le 90%.

Na latou filifili e fa'aoga le TPU e fa'apena ai le OPV ona o le maualalo o le vevela o le gaosiga, maualuga le fetuutuunai, ma le lautele o feso'ota'iga ma isi mea.

Na faia e le 'au suʻega faʻamalosi i luga o nei modules ma iloa ai sa latou faʻatinoina lelei i lalo o le mamafa o le punou.O mea fa'alelei o le TPU o lona uiga o le module e fa'apalapala a'o le'i o'o i lona tulaga malosi.

O loʻo fautua mai le 'au e faʻapea i le lumanaʻi, e mafai ona tuʻuina atu mea faʻapipiʻi tui TPU i masini faʻapipiʻi photovoltaic ma sili atu le fausaga ma meafaigaluega mautu, ma e mafai foi ona tuʻuina atu galuega faʻapitoa.Latou te talitonu e iai le gafatia i talosaga e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia o optoelectronics ma faʻatinoga faʻatulagaina.


Taimi meli: Nov-13-2023