Ave miti pei o solofanua, ola e tusa ma lou talavou |Fa'afeiloa'i tagata faigaluega fou ile 2023

I le maualuga o le taumafanafana ia Iulai
O tagata faigaluega fou o le 2023 Linghua o loʻo i ai o latou manaʻoga muamua ma miti
O se mataupu fou i lo'u olaga
Ola e tusa ai ma le mamalu o le autalavou e tusi se mataupu talavou Tapulaa faatulagaga o mataupu aoaoina, mauoa gaoioiga faatino o na vaaiga o taimi matagofie o le a tumau pea i latou.
Ia, se'i o tatou toe iloilo fa'atasi le malaga fa'aa'oa'oga felanulanua'i
I lenei fiafia ia Iulai, Linghua New Material 2023 fou aʻoaʻoga faʻauluina tagata faigaluega tatala aloaʻia.O tagata faigaluega fou na taunuʻu i le kamupani ma faʻatautaia auala e ulufale ai.Na saunia ma le faaeteete e le paaga a le Matagaluega o tagata faigaluega le pusa meaalofa mo tagata uma ma tufatufa atu le tusitaulima a tagata faigaluega.O le taunuu mai o tagata faigaluega fou ua faaopoopo ai le toto fou ma aumaia ai le faamoemoe fou i le tatou kamupani.
图片1

a'oa'oga


Ina ia faʻatagaina tagata faigaluega fou e faʻafetaui i le siʻosiʻomaga fou, faʻapipiʻi i totonu o le 'au fou, ma faʻamaeʻaina le suiga matagofie mai tamaiti aʻoga i polofesa, ua faʻatulaga lelei e le kamupani le tele o aʻoaʻoga aʻoaʻoga.
Fe'au ta'ita'i, a'oa'oga tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasi, a'oa'oga malamalama o oloa, a'oa'oga mo le saogalemu o le mafaufau o le la ma isi vasega e fa'aleleia atili ai le malamalama o tagata faigaluega fou i le kamupani, fa'aleleia le lagona o tagata faigaluega fou ma tiute.Ina ua uma le vasega, sa matou aoteleina ma le faaeteete ma faamaumauina le aafiaga, ma faaalia lo matou fiafia i le vasega ma le vaai mamao mo le lumanai.

图片2

• Fesoasoani i le amataina o le afi

O le faʻamoemoe o le fausiaina o 'au o le faʻaleleia lea o le felagolagomaʻi o le 'au ma le tuʻufaʻatasia o 'au, faʻaleleia le masani ma fesoasoani i le va o 'au, ma malolo i galuega faʻalavelave, ina ia sili atu le faʻamaeʻaina o galuega i aso taitasi.
I gaoioiga lu'itau a le au, e tumu tagata uma i le afu ma le naunau, masani le tasi i le isi i le tauvaga, ma faʻaleleia le faigauo i le galulue faʻatasi ma le faʻalauteleina o gaioiga e iloa ai e tagata uma le mea moni o se filo se tasi e le faia se laina, ma se o le laau e tasi e le faia se vaomatua

图片3

O le a le talavou?
O le talavou o se afi e pei o le tuʻinanau, o le uʻamea o le loto o le talavou o le "tamaʻi povi fou e le fefe i taika" manaʻo.
Pe "na'o le sami ma le lagi" e manaia
Tatou te o mai faatasi mo se faamoemoega tutusa
Ona folau atu lea i lea lava miti e tasi
Ua iinei lo tatou talavou!
Moemiti lele, faatasi i le lumanai
Fa'afeiloa'i e auai mai ia i matou!


Taimi meli: Iul-05-2023